NIEUWE ENERGIE  &  WATER

 

 

De nieuwe energie is aanwezig op aarde. Doordat het spel van dualiteit nog actief is, is deze nieuwe energie echter nog niet overal geīntegreerd. Een energie vorm waarbij dit wel het geval is, is Water. De energie van water is al volledig overgegaan naar nieuwe energie.

 

Hier kunnen we dus fantastisch mee spelen!

 

Wees je er bewust van, iedere keer als je een glas water drinkt, dat je nieuwe energie je lichaam in brengt. Geniet er van. Laat het water je bewustzijn zuiveren en losmaken van het oude spel.  Laat het oude spel oplossen in het niets. Want dat is precies wat het is:  niets. Illusie die speelt in je hoofd. Het houdt je vast en speelt met je. Je voelt je gevangen. Je voelt je machteloos en overgeleverd aan de materie. Je bent een speelbal van je eigen illusies.

 

Met het drinken van water, drink je bevrijding. Bevrijding van dit spel dat je leven na leven gespeeld hebt en dat nu mag eindigen. Het is eindelijk zo ver dat JIJ weer naar buiten mag komen!

 

Het water is een vriendje van de ware JIJ. Steeds als je water drinkt, zegt het water tegen je: 'Laat alles maar los, geef je maar over, het is ok, het is veilig. De nieuwe energie is er en het zal Jou ondersteunen.'

 

Ervaar wanneer je je glas vult met water, hoe het danst in je glas. Hou het glas voor je en kijk er naar. Zie de helderheid. Voel deze helderheid. Ervaar de zuiverheid. Communiceer met het water. Het lacht naar je. Het nodigt je uit om te dansen, samen. Til het glas op en breng het langzaam naar je mond. Zet het aan je lippen. Heel zacht, heel teder. En dan.... laat het langzaam je mond in dansen. Als een zacht kabbelend beekje stroomt het je mond binnen. Dans ermee in je mond. Laat het langzaam over je tong rollen. Speel en dans ermee. Laat het dan een worden met je goddelijke tempel, door het door  te slikken.

Herhaald dit zo vaak je wilt en laat dan de energie van dit water communiceren met de rest van je lichaam. Geef je hele lichaam de toestemming om de energie van dit water over te nemen. Laat je lichaam overgaan naar de nieuwe energie. De vrije energie. Het nieuwe bewustzijn. Hoe je het wilt noemen. De vrijheid waarin JIJ kunt spelen.

 

De energie zonder hypnoses, zonder lagen, zonder dualiteit, zonder karma. Helemaal zuiver en helder, net als het water.

 

 

 

TERUG NAAR HUIS