Pure Bron Energie

 

Verbind jezelf met jouw bron

 

 

Home Karaffen & Glazen Pure Bron Energie Contact

 

Pure Bron Energie

 

 

Hoe je het drinkt

Je kunt zowel de glazen als karaffen gebruiken voor het drinken van alle vloeistoffen die je lekker vindt. Omdat water als eigenschap heeft dat het makkelijker dan andere vloeistoffen, de pure bron energie uit het glas of de karaf opneemt, zal dat het grootste effect hebben op je lichaam. Je schenkt een willekeurig glas in vanuit de karaf, of je vult gelijk het glas indien je geen karaf maar een glas gekocht hebt.

 

Nu komt het mooiste gedeelte . . .

Je maakt gevoelsmatig contact met je glas water en je opent jezelf ervoor. Je stelt jezelf ontvankelijk. Door dit bewust te doen kan de energie in het water een stuk makkelijker haar werk gaan doen in jouw lichaam en zul je het effect ook sterker ervaren. Als de situatie zich ervoor leent, ga dan even ontspannen zitten, neem een moment voor jezelf en laat het water met gevoel via je mond je lichaam in stromen.

Je ervaar nu letterlijk een sensatie vanuit je maagstreek ontstaan die langzaam door je hele lichaam verspreid!

 

Je weet waarschijnlijk wel dat jouw lichaam voor 70 tot 80% uit water bestaat. Je kunt je dus voorstellen wat voor effect het heeft wanneer je elke dag weer dit water drinkt met pure bron energie. Het brengt je in contact met jouw eigen innerlijke bron; jouw echte zelf en via dit contact gaat je lichaam terug naar zijn of haar natuurlijke staat van zijn: harmonie.

 

Masaru Emoto

Deze Japanse onderzoeker is bekend geworden door aan te tonen dat water sterk reageert op invloeden van buitenaf zoals gedachtes, emoties en gevoelens. En natuurlijk ook op de pure bron energie. Dit filmpje geeft dit heel mooi weer . . .