BEN IK AAN HET ONTWAKEN ?

 

 

Brief voor jou

 

 

Een brief speciaal voor jou als ontwakend persoon.

Twijfel je of je aan het ontwaken bent?

Deze brief geeft je duidelijkheid.

 

De brief is tot stand gekomen in juni 2008, tijdens een channel van Tobias van de Crimson Circle. Deze brief is speciaal gemaakt voor mensen die beginnen te ontwaken uit de illusie.

 

Er is iets wat je van binnen voelt. Een gevoel dat er meer is.

Je huidige leven kan je geen voldoening meer geven.

Of misschien heb je het gevoel dat je vast bent gelopen

en niet meer weet hoe je verder moet.

 

Wellicht is deze brief ook voor jou geschreven . . .

 

 

 

Onderstaand is de volledige channel van Tobias, met daarin ondermeer deze brief.

Het is in het Engels en opgesplitst in 3 delen.

 

 

Deel 1:

 

Deel 2:

 

Deel 3:

 

 

 

Als je vragen hebt, kun je me mailen

 

Terug naar huis
 

 

DE 12 TEKEN VAN HET ONTWAKEN UIT DE OUDE ENERGIE

 

 

 

 

Dit zijn de 12 belangrijkste signalen die aangeven dat je wel degelijk aan het ontwaken bent uit de illusie van de oude energie. En dus ook dat je richting de nieuwe energie aan het groeien bent

   

1

Fysieke ongemakken en pijn, voor in de nek, de schouders en de rug. Dit is het gevolg van intense veranderingen op je DNA-niveau als het "Christus zaad" in je ontwaakt. Ook dit is van voorbijgaande aard.

2

Diepe innerlijke droefheid voelen voor geen ogenschijnlijke reden. Je bent je verleden aan het loslaten (dit leven en andere) en dit veroorzaakt het gevoel van droefheid. Het is vergelijkbaar met de ervaring te verhuizen uit een huis waar je vele, vele jaren gewoond hebt naar een nieuw huis. Ook al wil je heel sterk in het nieuwe huis intrekken, toch is er droefheid over het achterlaten van herinneringen, energie en ervaringen die verbonden zijn met het oude huis. Ook dit is van voorbijgaande aard.
 

3

Huilen zonder ogenschijnlijke reden. Vergelijkbaar met #2 hierboven. Het is goed en gezond om je tranen te laten lopen. Het helpt de oude energie binnen in je los te laten. Ook dit is van voorbijgaande aard.
 

4

Plotse verandering in je baan of je carrière. Een veel voorkomend, normaal symptoom. Naarmate je verandert, veranderen ook de dingen rondom jou. Wees niet bezorgd over het vinden van de "perfecte" baan of carrière op dit moment. Ook dit is van voorbijgaande aard. Je bent in een overgangsfase en het kan goed zijn dat je verschillende keren van baan verandert vooraleer je die baan vindt die past bij je passie.
 

5

Het uitstappen uit familie relaties. Je bent verbonden met je biologische familie door oud karma. Wanneer je uit het rad van karma stapt, komen de banden van oude relaties ook vrij. Het zal lijken alsof je wegdrijft van je familie en vrienden. Ook dit is van voorbijgaande aard. Na een tijd, zal je misschien een nieuwe relatie met hen aanknopen als dat aangewezen is. Maar, die relatie zal gebaseerd zijn op de nieuwe energie zonder de karmische gehechtheden.

 

6

Ongewone slaappatronen. Het is goed mogelijk dat je dikwijls zal wakker worden tussen 2 en 4 uur 's nachts. Er is heel wat werk gaande in jezelf, en daardoor wordt je vaak wakker om even "op adem" te komen. Maak je geen zorgen. Als je niet opnieuw in slaap kan raken, sta op en doe iets, eerder dan in bed te liggen en je zorgen te maken over menselijke dingen. Ook dit is van voorbijgaande aard.
 

7

Intens dromen. Het kan zelfs gaan over dromen van oorlog en gevechten, dromen over achtervolgingen of monsters. Je bent letterlijk de oude energie in jezelf aan het loslaten, en die energieën uit het verleden worden dikwijls gesymboliseerd door oorlogen, er van doorgaan om te ontsnappen, en angstaanjagende personen. Ook dit is van voorbijgaande aard.
 

8

Fysieke desoriëntatie. Soms zal je je heel ongeaard voelen. Je zal "ruimtelijk uitgedaagd" worden door het gevoel alsof je niet met je beide benen op de grond kan staan, of dat je tussen twee werelden wandelt. Hoewel je bewustzijn overgaat naar de nieuwe energie, hinkt je lichaam er soms achteraan. Breng meer tijd door in de natuur om de nieuwe energie te helpen aarden in jezelf. Ook dit is van voorbijgaande aard.
 

9

Meer "praten met jezelf". Je zal merken dat je vaker gaat praten met je Zelf. Je zal plots gaan beseffen dat je het laatste half uur net heel wat afgekletst hebt met jezelf. Er speelt zich een nieuw niveau van communicatie af in je wezen, en je ervaart het topje van de ijsberg met het praten met jezelf. De gesprekken zullen veelvuldiger worden, en ze zullen vlotter worden, samenhangender en rijker worden aan inzicht. Je bent niet gek aan het worden, je bent gewoon Shaumbra die in de nieuwe energie aan het stappen is.
 

10

Gevoelens van eenzaamheid, zelfs wanneer je in het gezelschap bent van anderen. Je kan je alleen voelen, en afgescheiden van anderen. Je kan het verlagen voelen om te "vluchten" van groepen en menigten. Als Shaumbra bewandel je een heilig en eenzaam pad. Ook al brengen de gevoelens van eenzaamheid angst in je teweeg, toch is het moeilijk om op dat moment om te gaan met anderen. De gevoelens van eenzaamheid hebben ook te maken met het feit dat je Gidsen weg gegaan zijn. Ze waren bij jou op al je reizen in al je levens. Het was tijd voor hen om een stap terug te doen zodat jij je eigen ruimte kon invullen met je eigen goddelijkheid. Ook dit is van voorbijgaande aard. De leegte in jezelf zal gevuld worden met de liefde en de energie van je eigen Christus-bewustzijn.
 

11

Je raakt je passie kwijt. Je kan je helemaal passieloos voelen, met weinig of helemaal geen zin om wat dan ook te doen. Dat is OK, en het is gewoon een deel van heel het proces. Neem die tijd om "n-iets te doen". Ga geen gevecht aan met jezelf hierover, want ook dit is van voorbijgaande aard. Het is vergelijkbaar met het heropstarten van een computer. Je moet eerst een tijdje afsluiten om de nieuwe, gesofistikeerde software op te laden, of in dit geval, de nieuwe Christus-zaad energie.

 

12

Een diep verlangen naar Thuis. Dit is wellicht de moeilijkste en meest uitdagende omstandigheid van allemaal. Je kan een diep en overweldigend verlangen ervaren om de planeet te verlaten en terug te gaan naar Thuis. Dit is geen "zelfmoord" gevoel. Het is niet gebaseerd op woede of frustratie. Je wil dit niet opblazen of er een drama van maken noch voor jezelf, noch voor anderen. Er is een rustig deel in je dat naar Thuis wil gaan. De basis-oorzaak hiervan is heel eenvoudig. Je hebt je karmische cycli afgesloten. Je hebt je contract voor dit leven vervuld. Je bent klaar om een nieuw leven te beginnen terwijl je in dit fysieke lichaam blijft. Gedurende dit overgangsproces heb je een innerlijke herinnering van wat het is om aan de andere kant te zijn. Ben je klaar om je in te schrijven voor nog een dienstronde hier op Aarde ? Ben je klaar om de uitdagingen aan te gaan om in de Nieuwe Energie te stappen ? Ja, inderdaad, je zou heel goed naar Thuis kunnen gaan, nu direkt. Maar je bent al zo ver geraakt, en na vele, vele levens zou het zonde zijn om op te stappen vóór het einde van de film. Trouwens, Spirit heeft je hier nodig om anderen te helpen in de nieuwe energie te stappen. Zij hebben een menselijke gids nodig, één zoals jij, die de reis gemaakt heeft van de oude energie in de nieuwe. Het pad dat je nu op dit moment gaat, geeft je de ervaringen die het mogelijk maken dat je een Leraar wordt over de Nieuwe Goddelijke Mens. Ook al kan je reis soms eenzaam en donker zijn, herinner je dat je nooit alleen bent.

 

 

Terug naar huis