Je bent niet aanwezig in je leven. Maar maak je niet druk, momenteel is op aarde vrijwel niemand aanwezig in zijn of haar leven. Het feit dat dit waarschijnlijk al een tijdje aan je knaagt, is al een goed teken. Je bent op de goede weg!
 

'Waarom zijn we niet aanwezig in ons eigen leven?!', zul je je afvragen. Hoe kan dat nou. Het antwoord is dat je al die tijd in je hoofd bezig bent geweest. Je hoofd heeft je steeds afgeleidt van wie en wat je werkelijk bent.


Een groep mensen is je voorgegaan in het herontdekken van jezelf. Een groep van circa 150.000 mensen, verspreid over onze planeet. Het is deze groep gelukt om los te komen van de illusies en structuren waar we ons altijd geÔdentificeerd hebben. We zijn vrij. Geen karma meer. We kunnen creŽren wat we willen. We hebben ons weer verbonden met onze ware ZELF. Hoewel de weg niet altijd makkelijk is, kan ik je vertellen dat het de moeite waard is. Het is lastig om los te komen van de illusies, geloofssystemen en structuren. De wereld zit er zo diep in, dat we ze allemaal voor waar aannemen. Alles om je heen is zo waar als je zelf wilt geloven. JIJ creŽert jouw wereld. Alleen jij. Er overkomt je niets. JIJ hebt het gekozen. Tot dat je echt in je ware essentie stapt en weet dat je de creator van jouw leven bent, zal je dit zeer moeilijk vinden om te geloven en zeker om te ervaren. Maar maak je niet druk ...... De antwoorden zullen komen.


De reden dat het ontbreken van jouw Zelf in je leven juist nu steeds meer aan je begint te knagen komt doordat de mensheid op 18 september 2007 een kwantum sprong heeft gemaakt naar de Nieuwe Energie. Wat dit inhoudt, kan ik je precies uitleggen, maar waar het op neer komt is dat we vanaf die datum een hele set nieuwe mogelijkheden tot onze beschikking hebben. Mits we er bewust voor kiezen. Want hoewel iedereen zich vanaf die datum in de nieuwe energie begeeft, blijft de meerderheid van de mensen voorlopig het spel van de Oude Energie spelen. Net zo lang tot het begint te knagen en men zich af gaat vragen wat er nu eigenlijk ontbreekt in het leven. Wederom: het punt waar jij je nu bevindt.


De nieuwe energie maakt een nieuwe manier van leven mogelijk. Een manier van leven, waarin JIJ centraal staat. Het gaat niet meer om anderen het naar de zin maken. Iedereen is alleen verantwoordelijk voor zichzelf. Je bent je bewust van wie jij bent. Het enige doel in het leven is het ervaren en het genieten ervan.


Hoe werkt de nieuwe energie: simpel. Dat is het kernwoord. Alles is simpel. JIJ maakt een bewuste keuze en je ervaart vervolgens hoe dit zich ontvouwt in JOUW leven. Als je het gevoel hebt dat je klaar bent om de nieuwe energie in jouw leven te verwelkomen en om je ware zelf te gaan omarmen, kun je als je dat wilt, contact opnemen met een van de begeleiders / facilitators op deze nieuwe energie site. Zij kunnen je begeleiden bij dit proces. Het blijft zo dat jij de persoon bent die het doet. Het is een proces dat je feitelijk alleen doormaakt. Het is een proces waarbij je een relatie op gaat bouwen met je Zelf. Een begeleider / facilitator kan een persoon zijn die je daarbij ondersteunt.
 

 

Welkom in het Yoham (Goddelijke mens) era.

Welkom op de weg naar huis!

 

Deur naar de site