Nieuwe Energie

 

 

WELKOM IN HET TIJDPERK VAN DE GODDELIJKE MENS

 

 

 

 

Je leeft je leven en de dingen lijken te kloppen. Ook al snap je niet alles, je hebt in ieder geval jouw kijk op de dingen ontwikkeld en daar voel je je best vertrouwd mee.

 

Maar op een dag gebeurt er iets. Iets wat jouw wereld een beetje doet wankelen. Het kan een ziekte zijn, een ongeluk, een depressie, het maakt niet uit; je voelt ineens dat het wereldbeeld dat je voor jezelf ontwikkeld had niet meer past met wat je voelt.

 

Wat is er gebeurd? Je zou het als volgt kunnen zien . . .

 

 

 

 

Het bouwen van je dijk

 

 

Vanaf je geboorte op deze planeet krijg je voortdurend indrukken te verwerken. De indrukken uit jouw directe omgeving bepalen hoe jij de wereld gaat zien en ervaren. Je wordt als het ware geprogrammeerd en je identiteit of persoonlijkheid krijgt stap voor stap meer vorm.

 

Van origine ben je een pure bewustzijnsbron van liefdevolle energie, maar door alle, vaak bedreigende of angstige, indrukken begin je al snel een dijkje te bouwen om jouw mooie bron, om zo jezelf een veilig plaatsje te geven in deze wereld. Naarmate de indrukken harder worden en beangstigender maak je jouw dijkje steeds groter, steviger en hoger. Dit gaat zo door tot het een massieve dijk geworden is die jouw mooie bron helemaal ingekapseld heeft.

 

Zo, nu kun je je goed staande houden in deze harde wereld. Je leeft dan wel vanuit een onbewuste staat van angst, maar in ieder geval kun je je handhaven!

 

 

 

Help, mijn dijk begeeft het!

 

 

 

Bij veel mensen beginnen er momenteel scheurtjes in hun dijk te ontstaan. Dat veroorzaakt veel paniek! Help, want mijn identiteit zit in mijn dijk! Wat moet ik als deze wegvalt? Wie gaat me dan verdedigen?

 

Het is inderdaad een angstige situatie en je eerste reactie zal zijn dat je je dijk weer wilt repareren. Maar, al vrij snel zal blijken dat dit niet gaat werken.

 

Jouw bron van licht en liefde, jouw echte zelf, wil namelijk niets liever dan naar buiten breken. Terwijl jij namelijk je dijk aan het bouwen was ter bescherming tegen de buitenwereld heb je tegelijkertijd jouw mooie bron ingesloten en buiten spel gezet.

 

Nu het bewustzijn op aarde behoorlijk aan het toenemen is zie je overal dijken doorbreken. En hoe chaotisch en angstig dit ook is voor je ego, het is fantastisch voor de echte Jij!!

 

 

 

Vrijheid !!!

 

 

Zodra je dijk grotere gaten begint te vertonen en je door krijgt dat er geen redden meer aan is, ben je ten einde raad . . . 

 

Maar dan begin je te beseffen dat jij die dijk helemaal niet was, maar dat je altijd die bron van licht en liefde bent geweest. Vanaf dat punt wil je niets liever meer dan je dijk vol compassie verder afbreken, zodat jouw ware IK de vrijheid krijgt om bewust aanwezig te zijn, hier in de materie.

 

 

Freedom at last ! ! !

 

 

 

 

Onderwerpen

 

 

Nieuw:

 

Pure Bron Energie

Karaffen & Glazen

Laat je lichaam in balans komen

en activeer jouw innerlijke levensbron

 

 

Future Business Manual

Nieuw Bewustzijn Zakenboek

Free Godz

Business Inspiratie Consultancy

Block Busters

 

Nieuwe Energie Websites

 

The Breathing Club

Nieuwe Energie Creativiteit

 

Aspecten van een Standaard

 

Kom in contact

met je essentie . . .

Nieuwe Energie & Water

 

Contact

 

 

Ben ik aan het ontwaken ?

 

Drink Pure Bron Energie
 

Ademen met je ziel

 

Nieuwe Energie Bioscoop

Begeleiders & Facilitators

 

-   Laatste update: 13 mei 2011   -

 

 

 

Leer je essentie te vertrouwen . . .

 

 

Je ziel/essentie werkt op een manier die we met ons hoofd niet bevatten. Met je hoofd kun je er vaak niet bij waarom bepaalde dingen gebeuren zoals ze gebeuren. En toch heeft het een reden, alleen kun je die niet zien vanaf het punt waar je op dat moment staat. Wanneer je de ervaring doorleefd hebt valt het kwartje en zie je het ineens heel duidelijk en begrijp je weer niet waarom je het niet eerder gezien hebt. Je bent in bewustzijn gegroeid. Zo werkt onze essentie steeds, zodat je steeds dichter bij jezelf komt.

 

Vertrouw! Vertrouw dat jij van binnen weet wat je doet.

 

Net zoals de Karate Kid zijn meester heeft moeten leren vertrouwen.